Maak kennis met Studio BX

Studio BX is een nieuwe methode voor keuzevakken. Deze online methode onderscheidt zich door interactief actueel lesmateriaal dat aansluit bij de belevingswereld van jongeren. De speelse vormgeving, de aansprekende video’s en de vele praktische opdrachten nodigen uit om aan de slag te gaan

Iedereen kan werken met Studio BX. Het enige wat je nodig hebt is een device (laptop) en een licentie. De keuzevakken van Studio BX bestaan uit kant- en klare lessen die de leerlingen in principe zelfstandig kunnen doorwerken. De vaste structuur en handige stappenplannen bieden houvast bij de praktijkopdrachten. De afwisseling in werkvormen maakt het leuk. 

Studio BX biedt alle keuzevakken onder een vak. De methode is flexibel te gebruiken: op school, thuis, klassikaal of zelfstandig en biedt ruimte aan de docent voor eigen inbreng, extra instructie of begeleiding. Er is een ruime keuze uit extra materiaal voor leerlingen die willen versnellen of verdiepen.

Kortom: Met Studio BX haal je een complete methode in huis met lesmateriaal op maat. Gebruiksvriendelijk voor leerling en docent. Aantrekkelijk geprijsd en altijd actueel. Zo bereid je jouw leerlingen optimaal voor op het werkveld.