Keuzevak Presentatie en styling

Methode Presentatie en styling Dit keuzevak is geschikt voor creatieve leerlingen die het leuk vinden om nieuwe dingen te bedenken en te maken. Leerlingen bedenken hoe ze hun product, bedrijf of zichzelf zo goed mogelijk kunnen presenteren. Ze oefenen met het maken van stillevens, een flatlay, een stop-motion en inpak-technieken en gaan aan de slag met het ontwerpen van een logo en huisstijl. Ook maken ze een narrowcasting voor hun eigen bedrijf.

Wat zit er allemaal bij?

  • LOB-opdracht met informatie over passende mbo-opleidingen
  • Veel (grotere) praktische opdrachten
  • Handige stappenplannen bij praktijksimulaties
  • Leerlingen kunnen zelfstandig hun werk controleren
  • Controlevragen na iedere les met een kleine quiz
  • Begrippenlijst met oefenopties voor de leerling
  • Theorie- en praktijktoets
  • PDF-versie van iedere module of les (te printen als tekstboek en/of werkboek)

Wat heb je nodig?

Materialen om etalages in te richten en displays te maken. Decoratiemateriaal (bij voorkeur in thema’s). Voldoende materialen voor het uitvoeren van meerdere creatieve opdrachten. Materialen om de kunst van het inpakken te oefenen.

Voor ieder keuzevak gaan we er in principe vanuit dat je altijd toegang hebt tot papier (A4/A3 in meerdere kleuren), plakstiften, lijmpotten, plakband, tape, scharen, stiften, kleurpotloden, fineliners, permanent markers, verf en verfmaterialen, knutselmaterialen zoals lint, touw, versieringen en tijdschriften om afbeeldingen uit te knippen.

Gratis proeflicentie

Kom snel binnenkijken en ervaar de lesmethode zelf.

Proeflicentie aanvragen

Verantwoording

Studio BX voldoet volledig aan de eindtermen die de overheid heeft bepaald voor het vak. Download onze verantwoording, hierin wordt de lesstof gekoppeld aan de onderwijsdoelen, leerdoelen en begrippen.

Verantwoording keuzevak Presentatie en styling

Persoonlijk contact?

Meer informatie nodig om tot een goede keuze te komen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over Studio BX!

085 06 00 940 info@uitgeverijneo.nl Stuur een WhatsAppje

Eenvoudig kennismaken met Studio BX?

Plan een 30 minuten videogesprek in!

Lees meer reviews

Volg ons op de socials, gewoon leuk!