Reviews

"Ik zou andere docenten zeker het keuzevak EHBO van Studio BX aanraden. Het zijn gebruiksvriendelijke lessen voor zowel leerlingen als docenten met een goede afwisseling in theorie en praktijk. De aansprekende filmpjes sluiten helemaal aan bij de belevingswereld van de leerlingen."

Ruud Wiegmans, docent Voorkomen van ongevallen en EHBO

"Het Keuzevak Voorkomen van ongevallen en EHBO heb ik als erg prettig ervaren. Toegankelijke en aantrekkelijke content, passende opdrachten bij de doelgroep en diverse mogelijkheden om sommige leerlingen extra uitdaging te bieden! En dat in een goede balans tussen theorie en praktijk."

Marloes van der Sterre, docent Voorkomen van ongevallen en EHBO

"De module Welzijn, kind & jongere van Studio BX is een fijne online methode die actueel is en aantrekkelijk qua vormgeving. In de module zitten leuke en afwisselende opdrachten, die goed aansluiten bij de praktijk!"

Marlon Gerrits, docent Welzijn kind en jongere

"De module Welzijn, kind en jongere is overzichtelijk en mooi vormgegeven. De lessen bevatten duidelijke opdrachten die geschreven zijn in begrijpelijke taal voor leerlingen."

Anne Marie Vandersteen, docent Welzijn kind en jongere

"De methode is zo opgebouwd dat leerlingen de stof grotendeels zelfstandig kunnen verwerken en de opdrachten uitvoeren. Ik liet de leerlingen tegelijkertijd in groepjes aan verschillende domeinen werken. Daardoor had ik de ruimte om bij bepaalde onderdelen een uitgebreidere instructie te geven. Heb je een excellente leerling die snel door de stof vliegt? Bij ieder domein zijn leuke bonusopdrachten te vinden!"

Kim Haneveer, docent Kennismaking met Uiterlijke Verzorging