Methode Voorkomen van ongevallen en EHBO

Ben je op zoek naar een lesmethode voor het keuzevak Voorkomen van ongevallen en EHBO die aansluit bij jouw leerlingen? Waarbij de leerlingen aan het werk worden gezet met aansprekende opdrachten? Dan past Studio BX bij jou.

Methode Keuzevak Voorkomen van ongevallen en EHBO

Waarom het keuzevak EHBO van Studio BX?

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar na deze lessen schrik jij er niet meer van. Je gaat oefenen verbandjes leggen, wonden verzorgen, een gewonde vervoeren en reanimeren. Ook denk je na over veiligheid: hoe maak je een huis, je school of je werk veilig? De meeste ongelukken gebeuren thuis. Waar kun jij zelf op letten om dat te voorkomen? Het komt allemaal aan bod in dit keuzevak.

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Studio BX, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Differentiëren

Studio BX is uitermate geschikt om te differentiëren. Wil je leerlingen zelfstandig of in groepjes aan het werk zetten? Of zelfs meerdere keuzevakken tegelijkertijd geven? De mogelijkheden bij Studio BX zijn eindeloos.

Weet wat je leerlingen doen

Via het Schoolbeheer kun je bijvoorbeeld leerlingen digitaal laten antwoorden in de methode. Jij stelt zelf de klas samen en bepaalt uit welke modules de leerlingen werken. Ook volg je op welke pagina ze bezig zijn.

Inclusief

  • Kennismaken met aansluitende mbo-opleidingen (LOB)
  • Handige stappenplannen bij praktische opdrachten
  • Zelfstandig kunnen nakijken
  • Controletoets na iedere les
  • Begrippenlijst
  • Diagnostische moduletoets
  • PDF van iedere les (automatisch gegenereerd)

Ervaar het zelf. Neem een gratis proeflicentie!

Licenties

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt de leerling een schooljaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang. We bieden verschillende soorten licenties aan. Kies hieronder welke licentie bij jouw situatie past.

Onbeperkte toegang € 46,95

Toegang tot alle keuzevakken van Studio BX het hele schooljaar lang.

Alleen Voorkomen van ongevallen en EHBO € 21,95

Toegang tot de modules van het keuzevak Voorkomen van ongevallen en EHBO het hele schooljaar lang.

Persoonlijk contact?

Meer informatie nodig om tot een goede keuze te komen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over Studio BX!

085 06 00 940 info@uitgeverijneo.nl Stuur een WhatsAppje

Toetsen

Studio BX biedt per keuzevak een praktijktoets en een theorietoets aan. Helemaal gratis! Je vindt ze in het Schoolbeheer.

Wat heb je nodig?

Voor ieder keuzevak gaan we er in principe vanuit dat je altijd toegang hebt tot papier (A4/A3 in meerdere kleuren), plakstiften, lijmpotten, plakband, tape, scharen, stiften, kleurpotloden, fineliners, permanent markers, knutselmaterialen zoals lint, touw, versieringen en tijdschriften om afbeeldingen uit te knippen.

Materialen om reanimeren te oefenen (AED en Rescue Anne/Bob). Verbandmaterialen om te oefenen: snelverband, drukverband, pleisters. EHBO-koffers voor uitvoeren van controles. Deken om een dekenrol te maken bij een beenbreuk.

Verantwoording

Studio BX voldoet volledig aan de eindtermen die de overheid heeft bepaald voor het vak Voorkomen van ongevallen en EHBO. Download onze verantwoording, hierin wordt de lesstof gekoppeld aan de onderwijsdoelen, leerdoelen en begrippen.

Verantwoording keuzevak Voorkomen van ongevallen en EHBO

Gratis proeflicentie!

Kom snel binnenkijken en ervaar de lesmethode zelf. Vraag direct een proeflicentie aan.

Lees meer reviews

Volg ons op de socials, gewoon leuk!