Lesmethode Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid (UFDV)

Ben je op zoek naar lesmateriaal voor het keuzevak Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid die aansluit bij jouw leerlingen? Waarbij de leerlingen aan het werk worden gezet met aansprekende opdrachten? Dan past Studio BX bij jou.

Methode Keuzevak Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid (UFDV)

Waarom het keuzevak UFDV van Studio BX?

Bij UFDV ontdekken leerlingen of zij geschikt zijn voor een uniformberoep. De leerlingen leren alles over veiligheid op straat, in het verkeer en in gebouwen. Ze oefenen met het maken een signalement, het NATO-alfabet en leren werken met een portofoon. Ook bereiden ze zich voor op de Fysieke Vaardigheden Toets (FVT). Aan het eind organiseren ze zelf een evenement waarbij ze letten op een goede en veilige organisatie.

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Studio BX, mag je het drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Differentiëren

Studio BX is uitermate geschikt om te differentiëren. Wil je leerlingen zelfstandig of in groepjes aan het werk zetten? Of zelfs meerdere keuzevakken tegelijkertijd geven? De mogelijkheden bij Studio BX zijn eindeloos.

Weet wat je leerlingen doen

Via het Schoolbeheer kun je bijvoorbeeld leerlingen digitaal laten antwoorden in de methode. Jij stelt zelf de klas samen en bepaalt uit welke modules de leerlingen werken. Ook volg je op welke pagina ze bezig zijn.

Inclusief

  • Kennismaken met aansluitende mbo-opleidingen (LOB)
  • Handige stappenplannen bij praktische opdrachten
  • Zelfstandig kunnen nakijken
  • Controletoets na iedere les
  • Begrippenlijst
  • Diagnostische moduletoets
  • PDF van iedere les (automatisch gegenereerd)

Ervaar het zelf. Neem een gratis proeflicentie!

Licenties

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt de leerling een schooljaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang. We bieden verschillende soorten licenties aan. Kies hieronder welke licentie bij jouw situatie past.

Onbeperkte toegang € 46,95

Toegang tot alle keuzevakken van Studio BX het hele schooljaar lang.

Alleen Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid € 21,95

Toegang tot de modules van het keuzevak Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid het hele schooljaar lang.

Persoonlijk contact?

Meer informatie nodig om tot een goede keuze te komen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over Studio BX!

085 06 00 940 info@uitgeverijneo.nl Stuur een WhatsAppje

Toetsen

Studio BX biedt per keuzevak een praktijktoets en een theorietoets aan. Helemaal gratis! Je vindt ze in het Schoolbeheer.

Wat heb je nodig?

Voor ieder keuzevak gaan we er in principe vanuit dat je altijd toegang hebt tot papier (A4/A3 in meerdere kleuren), plakstiften, lijmpotten, plakband, tape, scharen, stiften, kleurpotloden, fineliners, permanent markers, knutselmaterialen zoals lint, touw, versieringen en tijdschriften om afbeeldingen uit te knippen.

Beschikking over een gymzaal om parcours en FVT uit te zetten. Enkele keer toegang tot een zwemfaciliteit om reddend zwemmen te oefenen. Voor de opdracht vingerafdruk: een stempelkussen, norit, maïzena en een make-upkwast. Voor de opdracht Lego bouwen een doosje lego en portofoons. De mogelijkheid om te assisteren bij een evenement.

Verantwoording

Studio BX voldoet volledig aan de eindtermen die de overheid heeft bepaald voor het vak Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid (UFDV). Download onze verantwoording, hierin wordt de lesstof gekoppeld aan de onderwijsdoelen, leerdoelen en begrippen.

Verantwoording keuzevak Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid

Gratis proeflicentie!

Kom snel binnenkijken en ervaar de lesmethode zelf. Vraag direct een proeflicentie aan.

Lees meer reviews

Volg ons op de socials, gewoon leuk!